ماشین ظرفشویی از کارآمدترین ابزار خانگی است که میتواند فرآیند شستن ظروف را تسهیل کرده و در وقت و زمان صرفهجویی کند. با پیشرفت تکنولوژی و ارائهی فناوریهای جدید، ماشین ظرفشوییهای امروزی چیزی بیشتر از شستوشوی سادهی ظروف را در اختیار ما قرار دادهاند.
شرکت «سامسونگ» تولیدکننده نامآشنای لوازم برقی، ظرفشویی مدل «D164» خود را با کیفیت ساخت بسیار خوب و امکانات کارآمد به بازار عرضه کرده است. ماشین ظرفشویی D164 از سری Chef Collection سامسونگ بوده و طراحی و ساخت آن با همکاری سرآشپزان معروف بینالمللی انجام شده تا قابلیتهای آن دقیقا مطابق با نیازهای مخاطب باشد. در ادامه با نقد و بررسی این کالا با ما همراه باشید.
ظرفشوییها در انواع مبله، رومیزی و توکار تولید میشوند و هر سبک طراحی نیاز قشر خاصی را پاسخ میدهد. مدلهای مبله با ظرفیت بیشتر برای خانوادههای پرجمعیت مناسب هستند و در عوض مدلهای رومیزی را میتوان حتی در یک آشپزخانهی کوچک هم جا داد و استفاده کرد. در این میان ظرفشوییهای توکار را هم از قلم نیندازیم. این طراحی که کمتر از دو سبک دیگر به چشم میخورد، برای آشپزخانههای کوچک یا حتی آشپزخانههای مدرن با دکوراسیون مینیمال و خلوت یک گزینهی ایدئال است. ظرفشوییهای توکار، همانطور که از اسمشان پیداست، داخل کابینت نصب میشوند و تنها صفحهی بیرونی آنها در معرض دید است.
ماشین ظرفشویی D164 سامسونگ در دستهی ظرفشوییهای مبله قرار میگیرد. این دستگاه با ظرفیتی 14 نفره مناسب خانوادههای متوسط تا پرجمعیت است. سامسونگ با بهکارگیری تکنولوژی ساخت پیشرفتهی خود در این محصول، توانسته است دستگاهی کممصرف و کمصدا را تولید کند. این ماشین ظرفشویی در زمان کارکردن، صدایی در حدود 38 دسیبل تولید میکند و کارکرد آن به هیچ وجه برای گوش آزاردهنده نیست. این دستگاه در دو رنگ سفید و نقرهای تولیدشده و با توجه به رنگهای خنثای خود به آسانی با دکوراسیونهای مختلف هماهنگ میشود.
حتما برایتان پیش آمده که بعد از اتمام کار دستگاه ظرفشویی حواستان نباشد که بلافاصله درِ دستگاه را باز کنید یا چند ساعت بعد متوجه موضوع شوید. در این مواقع ظرفها مدتی داخل دستگاه خیس میمانند و فرآیند خشکشدنشان به تعویق میافتد. سامسونگ با در نظرگرفتن یک راهحل ساده و کاربردی به حل این مشکل پرداخته است. در پایان چرخهی شستوشو درِ دستگاه بهطور اتوماتیک باز میشود و بخار داخلی خارج شده و جریان هوا داخل محفظهی آن برقرار میشود. بهاینترتیب ظرفها خیلی سریع و تا 35 درصد زودتر خشک میشوند.